ЕКИП

КОИ СМЕ НИЕ И ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИШ

Ние сме нова ера, иновативно и интелигентно предприятие за развитие на 7 цифрен бизнес. Постигаме това, като създаваме изключителна визия, управляваме рекламната стратегия и обучаваме собствениците и техния персонал.

В момента управляваме над 300 магазина. В България, Германия, Англия, Швейцария, Гърция, Кипър и Румъния, работещи в 15-те най-печеливши индустрии, с общ рекламен бюджед над 1.000.000$, като това ни позволи да преминем през всяка една стратегия и да превключим всяка една настройка на рекламните канали, които използваме за мащабиране на всеки вид бизнес.

ЗАЩО ДА РАБОТИШ С НАС

Където и да се намира твоя бизнес в етапите на развитие ние му добавяме още по-голяма стойност за да може да расте. Постигаме го чрез съчетание от умения изградни до експертно ниво, като ги внедряваме стратегически в твоя бизнес.

Основното ни предимство е, че сме събрали всички услуги на едно място и не ти се налага да търсиш и провеждаш излишни разговори по телефона или да се срещаш с 10 различни компании и техните служители за всяка една услуга, която е важна по пътя към успеха.

Друго голямо предимство да работиш с нас е, че при нас няма как да се получи ефекта на разваления телефон, както се случва, когато се опитваш да синхронизираш работата на няколко човека, които до сега не са работили заедно ( дизайнера с уеб разработчика, уеб разработчика с маркетинговия отдел и т.н. ) и да очакваш, че единия ще разбере правилно другия, само чрез комуникация по телефона и в крайна сметка да очакваш високи резултати или изобщо резултати.

Затова ние работим заедно, като едно цяло и всеки притежава знанията на другите, което води до голямо количество качествена информация, която да внедрим бързо и интелигентно в твоя бизнес, без да се получава ефекта на разваления телефон, който значително намалява качеството и увеличава времето необходимо за изграждане на един успешен бизнес.