Какво Биха Направили Милионерите, ако Имаха Само 100$ в Джоба си.

Ясно е, че повечето от нас могат да намерят начин да спестят тези 100$. Но знаете ли как да използвате тези пари, за да увеличите финансите си? Вероятно най-добрия начин да разберем това е от хора, които вече са го направили. 
Ето защо направих проучване върху самостоятелно създалите се милионери и какво казват те по този въпрос.

 

1. Купувайте и продавайте.

Намерете продукт, който можете да закупите от Alibaba.com за 10% до 30% от това, за което можете да го продадете в Amazon. За да намерите продукти, които се продават добре, потърсете при тези с „Ранг на най-добрите продавачи“
Ако нещата Ви се получат и искате да продължите да правите това, инвестирайте спечелените пари в закупуването на нови продукти, които ви носят печалба.

 

2. Инвестирайте в себе си.

 

Според селфмейд милионерите, най-надеждният начин да забогатеете, ако имате само 100 долара в джоба си е да ги инвестирате в книги или обучение. Тоест вложете ги в развиване на нови умения и знания, които ще Ви носят по 1000$ на месец. Изберете такова, което да помага на собствениците на бизнес да правят повече пари, например продажбите. Това умение е добро, защото може да се прехвърли в много отрасли. 

След като спечелите достатъчно пари можете да превърнете знанията и уменията си 
в един куп странични дейности. Така сте на път да изградите голямо богатство. А ако сте достатъчно упорити и добри в това, което правите, ще го постигнете. Но със сигурност това няма да се случи за една нощ, затова правете повече и по-големи стъпки към богатството.


3. Изградете лична марка.


Предприемачеството е като секса – всеки иска да участва. Има толкова много ниши от които можете да изкарате милиони по много начини, че всеки втори се опитва да изгради каквато и да е собствена марка или да стане инфлуенсър. Но работата е там, че не е много лесно, тъй като всеки може да се разпространи, благодарение на социалните медии.

С всичките тези брандове които се създават и които се натискат с онлайн оферти, изграждането на сигурност за клиентите е тайната на успеха. Преди това обаче трябва да изградите връзка с тях, като покажете кой сте, какво правите и защо го правите. За целта се нуждаете от ясно изявление, което определя вашия бизнес. Хората ще ви харесат само ако разберат, защо правите това, което правите и ако се идентифицират с вашата мисия или вашата марка.
И така какво да правите със 100те долара? Първото нещо след като знаете всичко това е да заснемете видео, в което обяснявате историята си, след което инвестирайте тези 100$ в реклами във Facebook, за да я покажете на хора които са като вас или може да търсят това което Вие предлагате.

 

За повече информация, следвайте MillionairesMaker във Facebook.

Вземете линк към публикацията и споделете знанието:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *