Формула за 1 000 000.

Доближаването до навиците и стратегиите на богатите хора може да ви насочи към богатството, стига да сте готови да започнете.
Но преди да се впуснете в преследването на това какви са навиците на богатите трябва да сте наясно с трите опорни точки, които са изключително важни по пътя към забогатяването и които ще са вашата северна звезда по пътя към забогатяването.
№1 – Печелете достатъчно пари.
№2 – Спестявайте.
№3 – Инвестирайте.

1. Увеличете потенциала си за печалба

Много милионери след като натрупат своето богатство осъзнават, че да печелиш достатъчно пари е наистина много значим елемент от формулата за забогатяване от колкото те са си мислели.

Но както се досещате да се забогатее не е магия и феята орисница няма да дойде и да махне с вълшебната си пръчица и от днес за утре да сте милионери. За да се случат нещата и да започнете да печелите големите пари ще са необходими време и усилия. Затова колкото по-рано започнете този процес, толково по-скоро ще видите резултатите от него.

Като за начало е добре да помислите дали вашите доходи и кариерна позиция в която се намирате в момента може да ви позволи да вградите трите опорни точки в процеса на забогатяване. Ако отговора е не, попитайте за увеличение или потърсете идей за страничен доход. В началото не очаквайте много. Важното е баланса да е положителен. Също така, ако сте упорите в работата си и сте развили нови умения, след време можете отново да попитате за увеличение или да се опитате да намерите още идей за страничен доход. Повтаряйте процеса и ще започнете да печелите повече от колкото сте се надявали.  .

2. Контролирайте разходите си

Едно от най-важните неща по пътя към забогатяването е спестяването, а най-добрия начин да го правите е като контролирате рамките на поставения бюджет, поне през първите няколко години докато се придвижвате към богатството. Много важно е да можете да овладеете импулсите си за харчене. Въпросът е да спестявате и инвести-рате колкото е възможно повече.
Въпреки че много милионерите са спрели да определят разходите си за месеца, все още следяват за какво са се разделили с парите си и се стремята да поддържат ниски разходи.

3. Инвестирайте сега

Печелете колкото се може повече пари и спестявайте, а след това ги инвестирайте разумно и често, колкото по от рано започнете толкова по-добре.

Повечето от милионерите предпочитат прости инвестиции, като микс от акции с висока и ниска цена с цел диверсикация, за да сведат риска от загуби до минимум. С течение на времето можете да продължите да използвате тези инвестиции или да погледнете към нещо друго, например недвижимите имоти, но все пак решенията в какво ще инвестирате си остава изцяло ваши.
Сега след като ви дадох точните стъпки към забогатяването ви съветвам задължително да ги приложите, и просто да чакате инвестираните пари да ви спечелят нови, и в един прекрасен ден ще се събудите богати.

Вземете линк към публикацията и споделете знанието:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *